DR. BALOGH NORBERT

 

Ügyvédjelölt

Jogterületek: Társasági jog, Versenyjog, Munkajog, Adatvédelmi jog

Munkanyelvek: Magyar, Angol

2 éve dolgozom ügyvédjelöltként. 2019-ben végeztem a Széchenyi István Egyetem - Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karán, ahova alapvetően a társadalomtudományok iránti érdeklődésem miatt jelentkeztem. 

Az egyetemen évei alatt gyakornokként dolgoztam nemzetközi ügyvédi irodában, cégnél és több közigazgatási szervnél is. Ügyvédjelölti éveimet korábban szintén egy nemzetközi ügyvédi irodában töltöttem. Az eddigi munkám során együtt dolgoztam többek között energetikai, informatikai, hulladékgazdálkodási, illetve a pénzügyi szektorban működő vállalkozásokkal.

Ügyvédjelöltként különböző gazdasági jogi területek vonatkozásában segítem a senior ügyvédek munkáját. Társasági joggal, Versenyjoggal, Munkajoggal és Adatvédelmi joggal kapcsolatos ügyeken dolgozok, amelyek tekintetében a munkavégzés különböző külföldi és hazai tulajdonban álló gazdasági társaság ügyfelek részére történik. A feladatok változatosságát és a több jogterületet érintő gyakorlati tudás elsajátításának lehetőségét tartom a legnagyobb pozitívumnak.

Az Irodát átható nemzetközi légkör az, ami alapjában véve meghatározza a jogi szolgáltatások kiemelkedő minőségét és a napi szintű ügyvitel hatékonyságát. Úgy gondolom, hogy az ügyvédi hivatás szépsége a különböző szakmai kérdések összetettségéből, illetve annak a készségnek az elsajátításából ered, aminek mentén a megvalósított képviselet minél inkább az ügyfél igényeihez tud igazodni. Tekintettel arra, hogy az Iroda praxisa szinte valamennyi alapvető gazdasági jogterületet lefedi, így az ügyfelek egy helyen juthatnak hozzá magas szintű, komplex jogi szolgáltatásokhoz. 

Szabadidőmet legszívesebben a párom, illetve barátaim társaságában töltöm. Szerencsésnek tartom magam a tekintetben, hogy az ország több pontján is huzamosabb ideig éltem az évek során, ugyanis Veszprémben születtem, Győrben jártam egyetemre, jelenleg pedig Budapesten lakom.