Dr. Burus Henrietta Virág

 

Együttműködő Ügyvéd

Szakterület: Társasági jog, Kereskedelmi jog, Tranzakciós jog, Ingatlanjog, Adatvédelmi jog, Munkajog, Pénzügyi jog, Versenyjog

Munkanyelvek: magyar, angol

2013-ban szereztem diplomát a PPKE Jog- és Államtudományi Karán. Szakvizsgát 2018-ban tettem le, azóta vagyok ügyvéd. 2016-ban versenyjogi szakjogász képesítést szereztem, jelenleg pénzügyi jogi szakjogász képzettségem megszerzésén dolgozom. Korábban ügyvédi irodában és belső jogtanácsosként egyaránt nyújtottam jogi tanácsadást ügyfelek részére több szektorban.

Az irodában ügyvédként elsődlegesen a társasági jogi és munkajogi területen felmerülő kérdésekkel foglalkozom, illetve a tranzakciós joggal kapcsolatos feladatokkal is én foglalkozom. Ezeken túlmenően a kereskedelmi jogi és adatvédelemmel kapcsolatos kérdések megoldásában is gyakran közreműködöm a kollégákkal.

Számomra ügyvédnek lenni nem csak egy foglalkozás, ez hivatás, csak szívvel-lélekkel érdemes csinálni. Fontos számomra, hogy a praxisomban megszerzett tudást a mindennapjaimban is alkalmazhassam, ha úgy hozza az élet. A jogászokat időről időre kihívások elé állító újdonságok – mint például a rohamosan fejlődő digitalizáció, vagy akár a mesterséges intelligencia – baráti és ismerősi körökben sokszor képezi építő jellegű beszélgetés tárgyát – ezek sokszor szintén sokat adnak ügyvédként való fejlődésemhez.

A CLM Bitai & Partners Ügyvédi Irodában az ügyfelek igényeit szem előtt tartva a számukra leginkább megfelelőnek ítélt, személyre szabott, kreatív és gyakorlat orientált megoldásokat nyújtjuk az ügyfelek részére.

Irodánkban rendíthetetlen elkötelezettséggel törekszünk arra, hogy áthidaljuk az ügyfeleink céljai és azok tényleges megvalósítása közötti távolságot a lehető leghatékonyabb és az ügyfélnek leginkább megfelelő módon, így lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy magabiztosan vághassanak bele új kihívásokba. A jogi kihívások leküzdése során szem előtt tartjuk, hogy a szakértelem, a kitartás és az elszántság a változás katalizátora. Irodánkban mindenkor a megoldások keresése a fő célunk, a jog által megengedett kereteken belül. Hiszünk saját, kollégáink és ügyfeleink céljaiban, hisszük, hogy bennünk rejlik az erő, hogy a kihívásokat együtt győzzük le.