Dr Drjenovszky Katalin ügyvéd

Dr. Drjenovszky Katalin

Együttműködő Ügyvéd

A COLLEGIUM BITAI & PARTNERS együttműködő ügyvédjeként a kereskedelmi jogi, a társasági jogi és cégjogi praxisok vezetője. Hazai és határon átnyúló kereskedelmi ügyletek, megbízások és vállalkozások lebonyolításában, ingatlanbefektetések és bérleti jogviszonyok kezelésében, valamint cégügyek intézésében, társasági részesedések, illetve vagyon megszerzésében és eladásában áll főként ügyfeleink rendelkezésére.

Elsősorban gyártással, kereskedelemmel, illetve disztribúcióval és marketinggel foglalkozó multinacionális és hazai cégeknek nyújtott teljes körű vállalati tanácsadást az elmúlt mintegy tíz év során. Ennek keretében alkalma nyílt kiterjedt szakmai tapasztalatot szerezni a vezetése alá tartozó jogterületeken.

Munkájában gondos, alapos előkészítés biztosítja a zökkenőmentes megvalósítást. Ügyvédi tevékenysége céljának tartja, hogy létrejöjjön a megállapodás, amely a szerződő felek számára elfogadható módon lehetővé teszi ügyfele üzleti elképzeléseinek teljesülését.

A jó szerződés számára olyan, mint a jó basszus. Ha pontatlan, és emiatt a zenészek sem tudják tartani a ritmust, akkor az egész dal szétesik. Akkor van rendben, ha biztonságot ad ahhoz, hogy a zene működjön és kiteljesedhessen.

Munkanyelvek: magyar, angol, német

További beszélt nyelvek: olasz, francia