DR. NÉMETHNÉ MÁRKUS ANNA

 

Irodavezető

munkanyelvek: magyar, angol

9 éve dolgozom. Felszolgálóként kezdtem a pályafutásomat, majd az utóbbi években irodai adminisztrációval foglalkoztam. Ez a munkakör számomra mindent magába foglal, azért is választottam, mert így lehetek egy kicsit „mindenes”. Irodavezetőként az én feladatom az Iroda teljes háttér rendszerének irányítása és az ügyvédek/ügyvédjelöltek munkájának napi szintű támogatása. 

Napjaimat leginkább a HR, Pénzügy, Marketing, IT feladatok, az új kollégák betanítása, rendszerek létrehozása/működtetése, a pozitív irodai légkör megteremtése, rendezvények/események szervezése, teljeskörű intézése, kollégáim munkájának támogatása teszi ki. Szeretek ügyet intézni, szervezni és emberekkel foglalkozni. Irodavezetőként számos feladatom van, ezek sokszínűek és folyamatos kihívásokat rejtenek, ezáltal új és izgalmas projektekben is kipróbálhatom magam, így fejlődhetek és tanulhatok.

Szerintem az Irodánk egyik legnagyobb értéke a családias légkör és a folyamatos kommunikáció.Úgy gondolom az ügyfeleink számára is ezért tudunk kimagasló szolgáltatást nyújtani, mert a precizitásunk mellett gyorsan és hatékonyan szervezzük a feladatokat, a munkákat, ezáltal a határidőket is nagyon komolyan vesszük.

Hárman vagyunk testvérek, így azt gondolom megtanultam csapatban működni és a felmerülő súrlódásokat hatékonyan kezelni. Szenvedélyesen szeretek fotózni, szabadidőmben szeretek főzni, kirándulni a férjemmel és a kutyánkkal, és ha tehetem a családommal és a barátnőimmel töltöm az időmet. Kiemelkedően fontos számomra a tanulás így, ha tehetem munka mellett szeretem továbbképezni magam, ezért jelenleg egyetemre is járok.