DR. SEBESTYÉN GYÖRGY

 

LL.M. ügyvéd

Szakterület: Társasági jog, Ingatlanjog, Munkajog, Kereskedelmi jog, Versenyjog, Vitarendezés, M&A

2017 óta tevékenykedem ügyvédként. Jogi tanulmányaimat Magyarországon a Pázmány Péter Jog- és Államtudományi Egyetemen, külföldön pedig az Egyesült Királyságban a University of Abertay Dundee European Business Law szakon, illetve a University of East England International Competition Law (LLM) szakon folytattam.

Nemzetközi és főként céges ügyfelekkel rendelkező ügyvédi irodákban dolgoztam ügyvédjelöltként, illetve ügyvédként, ahol széleskörű tapasztalatot szereztem a vállalkozások napi ügyeinek jogi támogatásában.

 

Együttműködő ügyvédként segítem a CLM Bitai & Partners munkáját. Az irodában leginkább Munkajog, Társasági jog és Adatvédelmi joggal foglalkozom.

Nagy megelégedettséggel tölt el, hogy segítséget tudok nyújtani a jogszabályok rendszerére épült világban történő érvényesüléshez vállalkozások és magánszemélyek részére. A szövevényes jogi környezetben a legjobb út megtalálása egy adott egyén céljának eléréséhez mindig öröm számomra.

 Az Iroda szervezettsége kimagasló, amely átláthatóbbá teszi a munka elosztást, és hatékony munkavégzést biztosít.

Az Iroda üzleti szemlélete és gyakorlatias hozzáállása egy adott helyzethez lehetővé teszi, hogy a legjobb jogi megoldást találjuk, legyen akár szó üzleti vagy egyéb célokról.

Örülök, hogy az irodában lehetőségem adódik, hogy az Adatvédelmi jog területén is tapasztalatot szerezzek.