DR. TRÉKI-TÓTH PÉTER

 

Együttműködő ügyvéd

Szakterület: Társasági-, Cég-, Ingatlan- és Munkajog, Követeléskezelés, Peres eljárások

Munkanyelvek: Magyar, Angol

12 éve praktizálok ügyvédként. 2004-ben végeztem a Debreceni Egyetem – Állam- és Jogtudományi Karán, melyet követően Budapesten helyezkedtem el ügyvédjelöltként a szakvizsgák befejezéséig. Az általam ellátott jogi munkát, jogterületeket elsősorban azért választottam, mert elengedhetetlenül kapcsolódik a gazdasági életben részvevő szereplők (cégek) mindennapi életéhez, és ezek megfelelő kezelésével tudom előmozdítani ügyfeleim sikeres működését.

18 éves szakmai gyakorlatom során sikeresen dolgoztam együtt ügyfeleimmel, melyek között egyaránt megtalálható magánszemély, ingatlanközvetítő cég, felszámoló iroda, helyi önkormányzat, olajipari cég, infó-kommunikációs cég.

Több mint 10 éven át „belső jogászként” láttam el egy külföldi tulajdonú építőipari cégcsoport jogi képviseletét napi szinten, angol nyelven. Ezen kívül a Világbank által finanszírozott nemzetközi projektekben vettem részt jogi szakértőként.

Munkám során arra törekszem, hogy a Megbízóink igényeinek megfelelően a céljaik eléréséhez szükséges jogi lépéseket meghatározzam, és ennek során teljes körű szolgáltatást nyújtsak.”

A CLM Bitai & Partners együttműködő ügyvédjeként tevékenykedek 2019. januárja óta. Az Iroda általam leginkább kiemelendő értéke – a business approach gondolkodás mellett – az, hogy az adott üggyel kapcsolatban – kimagaslóan alapos kutatómunkát fektet minden beadványba, így a lehető legmagasabb jogi képviseletet biztosítva az ügyfélnek az eljárások során.

Elsődlegesen a Társasági-, Cég-, Ingatlan- és Munkajogi ügyekkel foglalkozok az Irodánál. Ebben leginkább azt szeretem, hogy nemzetközi környezetben, külföldiekkel lehet együtt működni, megismerve ezzel más gondolkodásmódokat, környezeteket.

Én azt gondolom az Irodáról, hogy itt mindenki lelkiismeretesen és a tudásának legjavával szolgálja az ügyfeleket. Mivel különböző területről érkeztünk, ezért sokrétű tapasztalatunkkal olyan megoldásokat tudunk találni, amelyek nem kézenfekvőek. Emellett a manapság előtérben lévő jogterületek mellett a klasszikus jogágakban is rendelkezésre állunk.