TÓTH-NYITRAI VIRÁG

 

Jogi asszisztens

Munkanyelv: magyar

2022. februárjában kezdtem a pályafutásomat a CLM Bitai & Partners-nél. Jogi asszisztens végzettségemet a Károli Gáspár Református Egyetemen szerzem meg. Azért választottam ezt a pályát, hogy megismerkedjem a jog világával, és ha megtetszik továbbtanuljak és jogász legyek.

A feladataim közé tartozik, hogy segítsem az Iroda zavartalan működését a mindennapokban. Támogatom az Irodával kapcsolatos munkafolyamatokat, valamint tökéletesítem azokat. Eseményeket, megbeszéléseket szervezek és bonyolítok le. Támogatom a vezetőség munkáját, és adminisztratív feladatokat látok el. A szerződéseket szerkesztem és előkészítem. Fontos számomra, hogy segítséget nyújtsak a mindennapokban a munkatársaimnak, és megkönnyítsem ezzel a munkájukat.

Alapvető az Irodánk számára, hogy naprakész legyen, hogy ezzel is elő tudja segíteni a szakmai segítségnyújtást az ügyfelek számára.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy érthetően, türelemmel segítsük az ügyfeleinket a hozzájuk leginkább igazodó jogi szolgáltatással nyújtásával.