A CLM BITAI & PARTNERS ÜGYVÉDI IRODA A GRIMALDI FÜGGETLEN ÜGYVÉDI IRODÁK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGÉNEK ÚJ TAGJÁVÁ VÁLT, EZZEL A GRIMALDI ALLIANCE KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELŐJÉVÉ A MAGYAR PIACON.
A Bitai & Partners ügyvédi iroda, a CLM ügyvédi irodák nemzetközi szövetségének tagja, közösen a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában működő irodákkal, így a csatlakozás jelentősen kibővíti a nemzetközi együttműködés lehetőségét.

„Magyarország történelmileg fontos üzleti lehetőségeket képvisel az olasz vállalatok számára, különösen mert több mint 2000 olasz tulajdonban vagy résztulajdonban álló vállalkozás működik itt, körülbelül 4,2 milliárd eurós forgalommal. Nagyon örülünk neki, hogy egy olyan szakmailag elismert, professzionális ügyvédi irodával dolgozunk együtt, mint a Bitai & Partners. Ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy teljes körű szolgáltatást biztosítsunk a Közép Kelet Európai régióban.”

– mondta Francesco Sciaudone, a Grimaldi ügyvezető partnere.

A Grimaldi Szövetség a következő országokban rendelkezik képviselettel: Albánia, Szaúd-Arábia, Argentína, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kolumbia, Horvátország, Ciprus, Egyiptom, El Salvador, Egyesült Arab Emírségek, Guatemala, Honduras, India, Irak, Észak-Makedónia , Montenegró, Omán, Panama, Paraguay, Lengyelország, Portugália, Egyesült Királyság, Cseh Köztársaság, Szlovák Köztársaság, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovénia, Spanyolország, Svájc, Tunézia, Törökország, Uruguay és az Egyesült Államok.
A következő hetekben további tagok csatlakozása várható.