Rólunk

A CLM Bitai & Partners azzal a céllal jött létre, hogy a XXI. század felgyorsult világában ügyfelei számára az üzleti igényeikhez teljes mértékben illeszkedő jogi tanácsot nyújtson.

Jól összeszokott csapatunk egyesíti és ötvözi ügyvédeink különböző jogterületeken szerzett tapasztalatait és eltérő munkastílusának pozitívumait. Ez a biztosíték arra, hogy minden ügyfelünk megtalálja nálunk az elképzeléseinek és habitusának leginkább megfelelő magas színvonalú jogi szolgáltatást.

Ahogy Dr. Bitai Zsófia mottója is kifejezi: „Senkit nem érdekel, hogy mit nem lehet, – sokkal inkább az, hogyan lehet, de jogszerűen!”

 

CLM

CLM_Creative_minds-Legal_solutions-Managing_problems_gold

 

A CLM független ügyvédi irodák szövetsége, amely Kelet-Közép Európa jelentős városaiban van jelen. Magyarország is e régió szerves része, így a hazai üzleti élet számára is kiemelkedően fontos egy olyan nemzetközi ügyvédi iroda jelenléte, mely a régió piaci viszonyainak alapos ismeretével nyújt jogi szolgáltatásokat.

A CLM 2015-ben alakult meg szlovák és cseh ügyvédek közreműködésével, Kassa, Zsolna, Pozsony, Prága, és Brünn városaiban. 2019-ben bővült a szövetség magyar ügyvédi csapattal Budapesten. A szövetség az elkövetkezendő években további irodák bevonását tervezi a régióban

„Egy nemzetközi ügyvédi irodában az ügyfelek ritkán találják meg a szakértelem és emberségesség harmóniáját.” Különlegességünk abban áll, miként azt Dr. Leo Teodor Vojčík, a szlovák irodák vezetője megfogalmazta, hogy ”professzionálisan, de szívvel dolgozunk”.

Amint azt Dr. Bitai Zsófia, a magyar tagiroda ügyvezető partnere elmondta, „az együttműködés azzal a céllal jött létre, hogy ügyfeleinknek akár országhatárokon átívelő, professzionális, üzleti igényeiket mindig szem előtt tartó jogi szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.”

A CLM Tagjai

MAGYARORSZÁG – CLM BITAI & PARTNERS

Kiemelt szakterületei a Verseny és Reklámjog, GDPR, Kereskedelmi és Cégjog, Ingatlanjog.

SZLOVÁKIA – CLM VOJČÍK & PARTNERS

Vojčík & Partners Ügyvédi Irodát 1991-ben alapította Prof. JUDr. Peter Vojčík, CSc. Jelenleg fia, Dr. Leo Teodor Vojčík látja el az iroda vezetését.

Kiemelt szakterületeik: Szellemi Alkotások Joga, Kereskedelmi és Cégjog, Vállalatfelvásárlások és Ingatlanjog.

web: CLM VOJČIK & PARTNERS

CSEHORSZÁG – CLM URBAN & HEJDUK

Urban & Hejduk Ügyvédi Iroda 2015-ben kezdte meg tevékenységét Marek Hejduk, Jan Urban és Katerina Mala vezetésével.

Kiemelt szakterületeik: Energia jog, Peres és Választottbírósági képviselet és Kereskedelmi jog.

web: CLM URBAN & HEJDUK

 

Grimaldi Szövetség

Grimaldi-ALLIANCE-solo-logo

 

A CLM BITAI & PARTNERS ÜGYVÉDI IRODA A GRIMALDI FÜGGETLEN ÜGYVÉDI IRODÁK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGÉNEK TAGJA, EGYBEN A GRIMALDI SZÖVETSÉG KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELŐJE A MAGYAR PIACON.

A Bitai & Partners ügyvédi iroda a CLM ügyvédi irodák nemzetközi szövetségének tagja, együttesen a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában működő irodákkal. A Grimaldi Szövetség tagság így jelentősen kibővíti a nemzetközi együttműködés lehetőségét.

„Magyarország történelmileg fontos üzleti lehetőségeket képvisel az olasz vállalatok számára, különösen mert több mint 2000 olasz tulajdonban vagy résztulajdonban álló vállalkozás működik itt, körülbelül 4,2 milliárd eurós forgalommal. Nagyon örülünk neki, hogy egy olyan szakmailag elismert, professzionális ügyvédi irodával dolgozunk együtt, mint a Bitai & Partners. Ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy teljes körű szolgáltatást biztosítsunk a Közép Kelet Európai régióban.”

– mondta a csatlakozásról Francesco Sciaudone, a Grimaldi ügyvezető partnere.

A Grimaldi Szövetség a következő országokban rendelkezik képviselettel:

Albánia, Szaúd-Arábia, Argentína, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kolumbia, Horvátország, Ciprus, Egyiptom, El Salvador, Egyesült Arab Emírségek, Guatemala, Honduras, India, Irak, Észak-Makedónia, Montenegró, Omán, Panama, Paraguay, Lengyelország, Portugália, Egyesült Királyság, Cseh Köztársaság, Szlovák Köztársaság, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovénia, Spanyolország, Svájc, Tunézia, Törökország, Uruguay és az Egyesült Államok.

Bővebben a képviseletekről >>

grimaldi-szovetseg-orszagai-bitai-partners-kijelolve-1024x499